Notă: Campania a adunat fondurile necesare implementării proiectului. 

Mrs. Quinto, Rustic Lane Elementary School, Riverside, CA

„Elevii mei au nevoie de un set de 16 Micro:bit și ghiduri pentru a ne ajuta să inventăm, să proiectăm, să programăm și să rezolvăm problemele! Elevii mei sunt harnici, strălucitori și tineri. Participă la școală în fiecare zi, gata să învețe și să îndeplinească toate așteptările mari. Elevii mei iubesc provocările și se confruntă cu dificultățile din fiecare zi cu zâmbete pe fețele lor.

Majoritatea provin dintr-o gospodărie cu venituri mici și au resurse și experiențe limitate. Pentru mulți dintre studenții mei, singura lor șansă de a-și îmbogăți activitatea este la școală. Ei iubesc școala și vreau să fac acest loc cel mai îmbogățitor pentru ei!

Proiectul meu

Temele au o reputație proastă. Nu toate temele sunt rele, dar nu toate temele sunt bune. Ar trebui să existe un echilibru bun în teme. Ceva distractiv, ceva interesant și cu siguranță ar fi un bonus pe care elevii îl practică ceea ce au învățat în sala de clasă.

Elevii mei vor avea atât de multă distracție imaginându-se, inventând și creând, nu vor realiza nici măcar că fac teme!
În ceea ce privește sfârșitul „Computer Science Week” (Săptămâna Informaticii) și „Hour of code” (Ora de Programare), cadrele didactice și elevii își pun întrebarea: și acum ce facem? Cu Micro-biții, nu trebuie să uităm despre inventarea, crearea, rezolvarea problemelor! Micro:biții sunt concepuți pentru copii, sunt niște calculatoare mici, care pot aduce la viață ideile și jocurile copiilor. Ei pot purta, personaliza și dezvolta idei noi.

Și nu există un loc mai bun decât acasă cu frații și părinții lor să exploreze aceste Micro:biți. După ce citim Vechiul Yeller, copiii își pot crea propriile animale virtuale! Putem chiar lega în romanul Hatchet unde elevii pot să inventeze un monitor micro-purtător de inimă. După cum puteți vedea, posibilitățile sunt nesfârșite!

Cred ca profesor că elevii ar trebui sa fie gata sa rezolve provocarile de design din lumea reală. Vreau să ofer o lume care să stimuleze curiozitățile elevilor și să creeze cursanți vibranți. Ajută-mă să fac asta posibil!”

Sursa: donorschoose.org